Repairsoft is geen winkel, wij kiezen specifiek voor het technische aspect. Specialist in het herstellen, customizen, up- en downgraden van bijna alle soorten airsoft replica’s. 
SNIPER / AEG / AEP / GBB / HPA

Dankzij een uitgebreid atelier en een brede technische kennis  werken we met passie en de hoogste precisie aan uw replica. Wij staan garant voor zeer professionele high-end custom builds, op maat gemaakte custom parts, unieke camouflage paints en gepersonaliseerde stippelingen.

Via een snelle en persoonlijke aanpak gaan we samen op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget. Bij Repairsoft kan je zelfs het proces mee op de voet volgen wat uniek en leerrijk is.

Voor meer info en vragen contacteer me vrijblijvend via Facebook, of via info@repairsoft.be

BIOGRAFIE

Repairsoft is gevormd rond Jeff Van Aert, opgegroeid in en rond het atelier van zijn vader. Van jongs af aan had hij een fascinatie voor replica’s. Na zijn studies elektromechanica ging Jeff aan de slag als onderhoudstechnieker bij o.a. Atlas Copco en Kranen Michielssen.

In 2011 leerde Jeff de wereld van Airsoft kennen, tijdens de vele skirms hielp hij collega’s met problemen aan hun replica’s. Snel veranderde de uit de hand gelopen hobby in vele technische vriendendiensten en later nog in een eigen zaak. Begin 2016 stampte hij Repairsoft uit de grond.