Repairsoft is geen winkel, wij kiezen specifiek voor het technische aspect. Specialist in het herstellen, customizen, up- en downgraden van bijna alle soorten airsoft replica’s. 
SNIPER / AEG / AEP / GBB / HPA

Dankzij een uitgebreid atelier en een brede technische kennis  werken we met passie en de hoogste precisie aan uw replica. Wij staan garant voor zeer professionele high-end custom builds, op maat gemaakte custom parts, unieke camouflage paints, ceracote, graveringen en gepersonaliseerde stippelingen.

Repairsoft designed en 3D print ook zelf dus heb je een leuk idee, laat het ons weten.

Via een snelle en persoonlijke aanpak gaan we samen op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget.

Voor meer info en vragen contacteer me vrijblijvend via Facebook, Instagram of via info@repairsoft.be

BIOGRAFIE

Repairsoft is gevormd rond Jeff Van Aert, opgegroeid in en rond het atelier van zijn vader, waar hij al snel veel technische kennis op deed op jonge leeftijd. En later afstudeerde met een diploma electromechanica.

Van jongs af aan had hij een fascinatie voor wapens en alles wat met de 2e wereld oorlog te maken had.  Airsoft was dus een logische toekomstige keuze.

 Tijdens de vele skirms hielp hij collega’s met problemen aan hun replica’s. Snel veranderde de uit de hand gelopen hobby in vele technische vriendendiensten en later nog in een eigen zaak. Begin 2016 stampte hij Repairsoft uit de grond.